Ring til til os

Autoriseret Kølemontør

Hos Øllegaard Naturvarme kan vi hjælpe dig med opsætning, service og reparation inden for kølebranchen.

Kontakt os i dag og lad Øllegaard Naturvarme blive din autoriserede kølemontør. København er udgangspunktet for vores virksomhed, og vi servicerer kunder i store dele af hovedstadsområdet samt Nord- og Midtsjælland.

I vores daglige arbejde som kølemontør sikrer vi vores kunder en skræddersyet løsning efter deres behov til en konkurrencedygtig pris – og selvfølgelig med fokus på kvaliteten.

Kølemontør København & Sjælland

Som autoriseret kølemontør håndterer vi blandt andet:


Alt inden for klimaanlæg og aircondition

  • Vedligeholdelse
  • Opsætning
  • Reparation
  • Lovpligtige eftersyn


Frysere samt frostrum

  • Vedligeholdelse
  • Reparationer
  • Lovpligtige eftersyn


Varmepumper

Vi reparerer alle former for varmepumper:

  • Luft/luft varmepumper
  • Luft/vand varmepumper
  • Vand/vand varmepumper


Vi servicerer desuden flere aspekter på kølesiden og udfører gerne årlige kølemontør eftersyn på servicekontrakt.

Har du brug for vores kølemontør-assistance til akutte problemer eller som led i en årlig serviceaftale? Bestil din kølemontør i København og størstedelen af Sjælland her på siden.

Kølemontør København for private og virksomheder

Har du behov for en kølemontør til opgaver hjemme hos dig selv privat? Eller skal vi tage et kig på det industrielle køleanlæg i din virksomhed? Hos Øllegaard Naturvarme har vi en bred kundekreds af industrivirksomheder, storkøkkener, privatpersoner, mindre firmaer og store boligforeninger.

Alle vores kunder får samme gode service og hurtige hjælp, når der er behov for en stabil kølemontør i København og omegn.

Kølemontør København for optimale køleanlæg

En aftale med vores kølemontører giver dig den bedst tænkelige sikring, når det gælder dine klimaanlæg, køleanlæg, frysere og varmepumper. Med en serviceaftale hos os kan vi løbende sikre, at dit køleanlæg fungerer optimalt og er rustet mod slid og nedbrud.

Undgå fremtidige problemer og bestil din kølemontør til at tjekke, at alt kører upåklageligt. Ring til vores kølemontør i dag mellem klokken 08 og 15 på 38 87 19 89. Så kvitterer vi med et skarpt uforpligtende tilbud på kølemontør København og omegn – uanset om du kontakter os som privatperson eller repræsenterer et stort firma. Og uanset om du foretrækker et enkelt tjek eller foretrækker en længerevarende aftale.

Hos Øllegaard Naturvarme udfører vores dygtige kølemontører alle former for installation, vedligehold og reparation af køl, frost og aircondition, og vi er også klar til at servicere dit anlæg og finde og løse eventuelle problemer uden unødvendige skift af de dele, der virker, som de skal. Lyder det fornuftigt? Så bestil din serviceaftale hos vores kølemontør i dag.