Ring til til os

Bosch Service Center

Har du behov for Bosch Service af dine solcelleanlæg? Så kontakt vores Bosch Service Center. Vi kommer hurtigt ud og tjekker, om alt er i orden, eller udfører reparationer, hvis der skulle være opstået fejl i dit solcelleanlæg.

Mængden af solcelleanlæg er steget markant i Danmark, og mange husstande og virksomheder nyder i dag godt af den vedvarende energi, der producerer elektricitet i såvel sol som overskyet vejr. Bosch solcelleanlæg kommer med 10 års garanti på selve produktet samt 25 års garanti på ydelsen af gratis elektricitet uden bekymring for øgede elpriser og afgifter.

Solcelleanlæg er i hverdagen stort set uden behov for vedligeholdelse. Vi anbefaler dog en serviceaftale på Bosch Service, så du kan være sikker på, at dine solceller yder optimalt. Hos vores Bosch Service Center tilbyder vi eftersyn, så du får mest muligt ud af dine solceller i mange år ud i fremtiden.

Bestil løbende Bosch Service eftersyn

Med solceller fra Bosch udnytter du Danmarks cirka 1.700 solskinstimer til gratis elektricitet. Hos Øllegaard Naturvarme kan du både bestille solcellepakker, der passer til de fleste hustage eller gavle, og Bosch Service, så du ved, at solcellerne leverer deres ypperste.

Vil du være sikker på, at du har solcelleanlæg, der altid leverer den optimale mængde elektricitet? Så prioritér en Bosch Service aftale med vores Bosch Service Center. Det betaler sig.

Bosch Service Center optimerer dine solceller

Vil du vide mere om vores tilbud på Bosch Service? Så kontakt os på telefon 38 87 19 89 for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Få årlig kontrol af dit anlægs virkningsgrad og stabilitet og få et tjek af tagbeslag og grundens skyggevirkning på dit anlæg, når du bestiller et tjek hos dit Bosch Service Center. Uanset om du ønsker kontrol af blæserens funktion, rensning ved luftindtaget eller et servicetjek af solcelleanlæggets mekanik og ydelse, så står vi til rådighed med kompetente medarbejdere, som efterhånden har mange års erfaring med Bosch service.

Vi kører på det meste af Nord- og Midtsjælland og kommer også gerne forbi dig til Bosch service for optimal udnyttelse af dit anlæg i mange år fremover.

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores tilbud på effektiv og hurtig Bosch Service? Skriv dine kontaktinformationer i vores formular her på siden eller ring til os på 38 87 19 89 og få svar på dine spørgsmål om vedligeholdelse af Bosch solceller.

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har mistanke om akut behov for Bosch service af dit anlæg.