Ring til til os

IVT Service Center

Har du brug for IVT service af dine varmepumper? Så kontakt vores IVT Service Center, der hurtigt tjekker om alt er, som det skal være.

Mange danskere har fået øjnene op for de miljøvenlige løsninger inden for naturvarme fra mærket IVT. IVT er den førende producent af jordvarmepumper i Europa, og deres naturvarmeanlæg er det mest solgte anlæg til jordvarme i Sverige. Det er ikke uden grund. Uanset om du har oliefyr eller elvarme, eller om du er ved at bygge nyt, så er der massive besparelser at hente med et naturvarmeanlæg. Også når du iberegner udgifter til IVT service og vedligehold af anlægget gennem årene.

Er du også skiftet til jordvarme fra IVT? Og vil du gerne have en fornuftig aftale, hvis du får brug for servicetjek og vedligeholdelse? Så kontakt vores IVT Service Center og hør ganske uforpligtende om dine muligheder for IVT Service hos os.

IVT service for tryg opvarmning

God opvarmning er vigtigt for, at det er rart at være i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med en varmepumpe fra IVT får du effektiv og vedvarende opvarmning, som trækker varme fra jorden eller luften.

Med kompetent IVT Service kan du være sikker på, at du har miljøvenlig opvarmning, der altid fungerer upåklageligt, og som du ikke behøver at forholde dig til – udover når du kan glæde dig over den billige varmeregning.

Få en fast aftale hos vores IVT Service Center

Hos Øllegaard IVT Service Center tilbyder vi professionel IVT service til en konkurrencedygtig pris. Sæt penge af til vedligehold hos vores IVT Service Center, når du får anlagt naturvarme. Så er du garanteret et holdbart anlæg, der fungerer optimalt år efter år.

Uden IVT service af dit anlæg risikerer du øgede støjgener og slitage. Kontakt os i dag og få en fast aftale hos vores IVT Service Center. Vi holder priserne i bund og kvaliteten i top, så vi er sikre på glade kunder, der anbefaler os i deres omgangskreds.

Kontakt vores IVT Service Center i dag og hør priserne for IVT service. Vi står altid til rådighed med skarpe priser – uanset om du er interesseret i en løbende aftale eller har brug for akut IVT servicetjek af dit anlæg.

Ring til vores IVT Service Center og få mere information. Vi er til at træffe mandag til fredag mellem 08.00 og 15.00 på telefonnummer: 38 87 19 89.