Ring til til os

Metro Therm Service Center

Skal du bruge Metro Therm Service til tjek af dine varmeanlæg? Hos vores Metro Therm Service Center har vi kørt service på alle produkter fra Metro Therm i mere end 10 år. Har du også brug for pålidelig og kompetent Metro Therm Service af dine el-vandvarmere, varmepumper, solvarmeanlæg eller lignende, så kontakt os og hør mere om dine muligheder for en aftale med os.

Vi påtager os at udføre alle former for nysalg, reparationer og vedligeholdelse såvel som afkalkning af beholdere på alle Metro Therms produkter. Samtidig er vi specialister inden for Metro Therm service af varmepumper samt genvindingsanlæg.

Autoriseret Metro Therm Service Center

Har du også valgt Metro Therm varmepumper, solvarmeanlæg eller vandvarmere? Så har du investeret i miljøvenlige varmeinstallationer af højeste kvalitet. Vi anbefaler dog stadig, at du løbende får Metro Therm service. Dermed er du sikret, at alt er i orden, og der ikke sker unødigt slid på dine varmeanlæg.

Hos Øllegaard Naturvarme er vi autoriserede eksperter i Metro Therm service, og vi tilbyder assistance i hele Midt- og Nordsjælland. Vi udfører Metro Therm service på alle Metro Therms produkter, hvad enten du har brug for kontrol af installationer og drift, udskiftning af varmelegeme, afkalkning eller udskiftning af unit.

Løbende abonnement til Metro Therm service

Har du planer om at skifte til miljøvenlig vedvarende naturvarme? Eller har du allerede naturvarme anlagt? Så husk at sætte penge af til løbende vedligehold og Metro Therm service. Det betaler sig hurtigt, når du trygt kan være sikker på, at anlægget virker optimalt med maksimal udnyttelse og minimale støjgener og slitage.

Hos Øllegaard Naturvarmes Metro Therm Service Center får du en fornuftig aftale, når du har brug for tjek og vedligehold af dine Metro Therm anlæg. Kontakt os og hør mere om vores priser og serviceaftaler. Uanset om du har brug for akut Metro Therm service, eller du søger en prisvenlig løbende aftale over de næste år, så står vores Metro Therm Service Center klar til at hjælpe dig.

Metro Therm Service Center med bred erfaring

Få faglig rådgivning, når du har brug for Metro Therm service af dine naturvarmeanlæg. Vi leverer Metro Therm Service til både private og virksomheder, ligesom vi har kunder blandt større boligforeninger. Vi har mange års bred erfaring med servicering af alle Metro Therm anlæg.

Så har du brug for hjælp til installation, en helhedsvurdering af dit energiforbrug, løbende vedligehold af dine installationer eller et akut problem et sted i dit anlæg? Så kontakt os i dag og få et godt tilbud hos vores Metro Therm Service Center.

Ring til os og hør mere på telefonnummer 38 87 19 89 fra 08.00 til 15.00.