Ring til til os

Solvarmeanlæg

Hos Øllegaard Naturvarme har vi et stort udvalg af solvarmeanlæg fra Bosch. Se vores udvalg og vælg mellem solvarmeanlæg fra 2,88 kW til 6,37 kW.

Solvarmeanlæg til brugsvand

Størstedelen af danskernes installerede solvarmeanlæg opvarmer brugsvand.

Et solvarmeanlæg til brugsvand består typisk af en mængde af solfangere, som er placeret på taget eller måske en sydvendt gavl. Solfangerne er i et lukket kredsløb forbundet med en stor beholder inde i huset, der rummer det varme vand. Solfangerne indeholder også vand, der varmes op og pumpes til den indendørs beholder, hvorfra det afgiver varmen. Derefter løber vandet retur til solfangerne. Vores solfangere har desuden en stærk aluminiumsramme og en absorber i selektiv kobber.

Du kan vælge solvarmeanlæg med såkaldt low flow i anlægget eller med normalt flow/vandgennemstrømning. Et low-flow system består først og fremmest af en beholder, der er sådan udformet, at temperaturlagdelingen bliver bedst mulig – hurtigst muligt.

Low Flow beholderen har mange fordele:

  • Forøget udbytte med 17%
  • Mindre elforbrug og færre kalkaflejringer
  • Ekstra kraftig isolering i toppen, hvor den er varmest
  • Gunstig temperaturlagdeling opbygges fra starten

Alle rørføringer går ud fra bunden af beholderen, hvilket mindsker varmetabet. Du modtager desuden beholderen med et komplet pumpe- og sikkerhedsunit i bunden samt en elpatron med stor varmeflade, så du undgår overophedning (hvilket igen giver mindre risiko for tilkalkning).

Solvarmeanlæg til brugsvand og opvarmning

Hvis du ønsker et solvarmeanlæg, der både kan levere varmt brugsvand og varmt vand til opvarmning af huset, så er det desuden relevant at investere i en ekspansionsbeholder. Alt efter dit ønske kan vi både levere ekspansionsbeholderen som en åben eller lukket model.

Solvarmeanlæg med intelligent styring

Hos Øllegaard Naturvarme får du et solvarmeanlæg med styring med intelligente microprocessor og ekstra relæfunktion. Dette gør det muligt eksempelvis at styre en ekstra pumpe eller ventil.

Desuden kommer anlægget med op til 4 temperaturudlæsninger og automatisk regulering af pumpehastighed, væskestandsmåling, ekstra relæfunktioner, flere sikkerhedsfunktioner såsom natkøling, accelereret drift med videre.

Brug for solvarmeanlæg i medbygudgave?

Vi tilbyder solvarmeanlæg til medbyg, så du har mulighed for at spare penge på din solvarmeinvestering. Vores anlæg kan desuden udbygges til et luftvarmeanlæg, hvis dit behov udvider sig.

Hør mere om fordelene ved solvarmeanlæg og stil alle dine spørgsmål på telefon 3887 1989. Vi sidder klar til at give dig yderligere information og hjælpe dig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på solvarmeanlæg.